QUALITET F1

manufacturer
235.92
RON
/ BUC
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
500SEM 235.92 RON (TVA inclus) / BUC În stoc Cumpără

Descriere QUALITET F1

Qualitet F1 este un hibrid nou de tomate cu crestere semideterminata, destinat pentru culturile timpurii in sere si solarii.
Hibridul s-a dovedit a fi usor de cultivat in diferite conditii tehnologice, pe parcursul mai multor ani de testare.
Plantele sunt puternice, manifestand in general un bun echilibru intre vegetativ si generativ.
Hibridul se comporta excelent in conditii de stres, asigurand o legare uniforma de-a lungul plantei.
Fructele sunt mari, au o greutate de 180 - 200 g, culoare rosu stralucitor si un aspect foarte placut pentru consumatori.
Uniformitatea si fermitatea buna a fructelor, ofera o calitate superioara productiei.
Qualitet F1
prezinta rezistenta ridicata la: virusul mozaicului tutunului (TMV: 0), virusul mozaicului tomatelor (ToMV: 0-2), uscarea vasculara (Fol: 0-1), ofilirea vasculara (Va/Vd), patarea cafenie (Ff: 1-5) si rezistenta intermediara la nematozi (Mi/Ma/Mj).

 

Caracteristici:
Producator: Syngenta
Varietate: Hibrid
Maturitate: Timpurii
Mediu de crestere: Sera/solar
Rezistente: Ff - Patarea Cafenie, Fol - Ofilirea Vasculara, V (Va/Vd) - Uscare vasculara, M (Ma/Mi/Mj) - Nematozi, TMV - Virusul mozaicului tutunului, ToMV - Virusul mozaicului tutunului
Greutatea medie a fructului: 180-220 g

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

SANDOLINE F1

Hibrid timpuriu de tomate cu crestere nedeterminata. Plantele prezinta vigurozitate medie si legare foarte buna a fructelor. Fructe globulare, de culoare rosu intens, greutatea medie 160 - 180 grame pe fruct. Recomandat pentru cultura in spatii protejate, pe toate ciclurile de cultura.

product

MERCEDES F1 (SHIRLEY)

Fructe de culoare rosu intens! Hibrid recomandat pentru ciclu mediu si lung! Legare si dezvoltare buna la temperaturi mari! Culoare, gust si fermitate excelente! Raspuns bun la stimularea cu hormoni!

product

GRAVITET F1

Hibrid de tomate performant si extratimpuriu cu crestere semideterminata. Este hibridul de rosii care a dat cele mai bune rezultate in toate bazinele unde a fost introdus atat din punct de vedere al productivitatii, al extratimpurietatii cat si a calitatii deosebite a fructelor, fiind foarte

product

MINARET F1

Hibrid timpuriu de tomate, cu crestere rapida, semideterminata si fructe uniforme. Recomandat atat pentru cultivarea in sere si solarii cat si in camp deschis.

product

MAGNUS F1

Hibrid de tomate extratimpuriu. Planta este aerisita cu o dezvoltare foarte puternica, ceea ce permite cultivarea si pe trei brate in perioada de toamna.

facebookGoogle PlusYouTubeVremea