GRAVITET F1

manufacturer
235.92
RON
/ buc
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
500 sem 235.92 RON (TVA inclus) / buc În stoc Cumpără

Descriere GRAVITET F1

Gravitet F1 este un hibrid de tomate nou, introdus la comercializare in anul 2011, dupa 2 ani de testari in conditiile de mediu din tara noastra.
Hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere semideterminata, Gravitet F1 este recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, pentru cultivare in ciclul I de productie, iarna - vara.
Planta este echilibrata vegetativ-generativ, prezinta port deschis, usor de intretinut si se poate conduce atat pe un brat cat si pe doua brate.
Fructele sunt uniforme, usor turtite, de culoare roşu intens și au gust foarte bun. Sunt rezistente la transport si depozitare.
Se remarca prin coacere rapida si concentrata a productiei timpurii, cu rezultate excelente in conditii nefavorabile.
Greutatea fructului: 180-220 g
GravitetF1
este hibridul de tomate semideterminat cu cele mai bune rezultate atat calitative cat si productive aflat la ora actuala pe piata, fiind foarte bine adaptat la conditiile de mediu din Romania cat si la tehnologia de productie in sere si solarii in ciclu scurt.
Plantele sunt rezistente la virusuri si uscare vasculara.
Acest hibrid prezinta rezistenta ridicata la virusul mozaicului tutunului (TMV), virusul mozaicului tomatelor (ToMV), verticilioza (Va/Vd), fuzarioza (Fol: 0-1) si rezistenta intermediara la nematozi (Ma/Mi/Mj). Prezinta toleranta la patarea cafenie.

Caracteristici:
Producator: Syngenta
Varietate: Hibrid
Maturitate: Extra-timpurii
Mediu de crestere: Sera/solar
Rezistente: Fol - Ofilirea Vasculara, V (Va/Vd) - Uscare vasculara, M (Ma/Mi/Mj) - Nematozi, TMV - Virusul mozaicului tutunului, ToMV - Virusul mozaicului tutunului
Greutatea medie a fructului: 180-220 g

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

KIVELI F1

Hibrid de tomate nedeterminate, 180-230gr, rezistenta la nematozi, potential de productie ridicat.

product

TOLIN F1

TOLIN F1, cea mai mare si rezistenta rosie de pe piata. Prezinta cele mai multe rezistente naturale la patogeni de sol si virali, rezistenta inclusiv la Patarea cafenie. Greutate medie a fructelor este intre 250 - 400 grame. Culoare rosu intens, gust dulce specific de rosie. Rezistenta mare la

product

SMADAR F1

Hibrid de tomate cu crestere determinata, recomandat pentru consum in stare proaspata sau pentru industrializare. Fructe globulare, cu gust dulce, culoare rosu intens.

product

MINARET F1

Hibrid timpuriu de tomate, cu crestere rapida, semideterminata si fructe uniforme. Recomandat atat pentru cultivarea in sere si solarii cat si in camp deschis.

product

LADY ROSA F1

Hibrid de tomate recomandat pentru ciclul I sau ciclu prelungit. Fructe rotunde si uniforme de calitate superioara. Legare buna la temperaturi scazute si temperaturi inalte. Culoare, gust si fermitate excelente. Raspuns bun la tratamentul cu hormoni – nedeformarea fructelor la stimulare.

facebookGoogle PlusYouTubeVremea