TOLIN F1

manufacturer
Cere o cotaţie Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Momentan acest produs nu mai face parte din portofoliul Marcoser!

Descriere TOLIN F1

TOLIN F1 este un hibrid de tomate profesional cu crestere nedeterminata.

Plantele sunt foarte viguroase, cu o acoperire foliara foarte buna, ceea ce confera o protectie sporita la temperaturile foarte inalte din timpul verii. Din acest motiv, leaga foarte bine in conditii de temperaturi inalte.

Fructele sunt de dimensiuni foarte mari, cu o greutate medie cuprinsa intre 250 - 400 grame si un diametru cuprins intre 80-90 mm. De asemenea, fructele sunt foarte dulci, cu gust specific de tomata, ferme, de culoare rosu intens. Fructele sunt carnoase, rezistente la crapare, transport si depozitare (prezinta gena LSL - long shelf life). Fructele nu sunt sensibile la hormoni si nu se deformeaza sub influenta lor.

Tolin F1 prezinta rezistenta la multi agenti patogeni.

Caracteristici:

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

CRISTAL F1

Hibrid semitimpuriu de tomate cu crestere nedeterminata, pentru cultivarea in spatii protejate. Fructele au gust excelent, iar greutatea acestora este de 150 - 160 grame.

product

LADY ROSA F1

Hibrid de tomate recomandat pentru ciclul I sau ciclu prelungit. Fructe rotunde si uniforme de calitate superioara. Legare buna la temperaturi scazute si temperaturi inalte. Culoare, gust si fermitate excelente. Raspuns bun la tratamentul cu hormoni – nedeformarea fructelor la stimulare.

product

KIVELI F1

Hibrid de tomate nedeterminate, 180-230gr, rezistenta la nematozi, potential de productie ridicat.

product

GRAVITET F1

Hibrid de tomate performant si extratimpuriu cu crestere semideterminata. Este hibridul de rosii care a dat cele mai bune rezultate in toate bazinele unde a fost introdus atat din punct de vedere al productivitatii, al extratimpurietatii cat si a calitatii deosebite a fructelor, fiind foarte

product

SMADAR F1

Hibrid de tomate cu crestere determinata, recomandat pentru consum in stare proaspata sau pentru industrializare. Fructe globulare, cu gust dulce, culoare rosu intens.

facebookGoogle PlusYouTubeVremea