ROSALIYA F1

manufacturer
185.25
RON
/ BUC
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
500 sem 185.25 RON (TVA inclus) / BUC În stoc Cumpără

Descriere ROSALIYA F1

Rosaliya F1 este un hibrid de tomate timpurii, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru cultivarea in sere si solarii, pentru ciclu mediu si lung.
Fructele au forma globulara, usor turtite, culoare rosu intens, fara guler verde, foarte dulci, cu gust specific de tomata. Hibridul este foarte productic, fructele fiind foarte rezistente la transport si depozitare timp de peste 20 de zile (prezinta gena LSL - long shelf life) si dispuse cate 4-6 fructe/buchet.
Greutatea fructelor este mare: 200-250 grame, la un diametru relativ mic 70-75 mm.
Recoltarea se poate face atunci cand fructele sunt in parga sau galbene deoarece au capacitatea de POSTMATURARE, ajungand la calitate comerciala excelenta (culoare rosu intens si gust dulce) fara defecte: pete galbene, coacere neuniforma, moi, alterate, etc.
Rosalyia F1
prezinta rezistenta la: virusul mozaicului tomatelor  (ToMV: 0-2), fuzarioza (Fol: 0-1), verticilioza (Va/Vd), nematozi (Ma/Mi/Mj).

Caracteristici:
Diametru (calibru) fructe: 70-80 mm
Maturitate: Timpurii
Mediu de crestere: Sera/solar
Nr. de fructe la buchet: 4-6
Greutate medie a fructului: 180-220 g
Forma fructului: Globulara usor turtita
Ciclu de crestere: Mediu 4-8 etaje
Producator: Syngenta
Varietate: Hibrid
Rezistente: Fol - Ofilirea Vasculara, V (Va/Vd) - Uscare vasculara, M (Ma/Mi/Mj) - Nematozi, ToMV - Virusul mozaicului tutunului
Culoare roz: Nu

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

LADY ROSA F1

Hibrid de tomate recomandat pentru ciclul I sau ciclu prelungit. Fructe rotunde si uniforme de calitate superioara. Legare buna la temperaturi scazute si temperaturi inalte. Culoare, gust si fermitate excelente. Raspuns bun la tratamentul cu hormoni – nedeformarea fructelor la stimulare.

product

SMADAR F1

Hibrid de tomate cu crestere determinata, recomandat pentru consum in stare proaspata sau pentru industrializare. Fructe globulare, cu gust dulce, culoare rosu intens.

product

GHITTIA

Tomate timpurii cu crestere nedeterminata si fructe rezistente la crapare

product

RIO GRANDE

Tomate semitimpurii cu crestere determinata cu toleranta la stres termic

product

MERCEDES F1 (SHIRLEY)

Fructe de culoare rosu intens! Hibrid recomandat pentru ciclu mediu si lung! Legare si dezvoltare buna la temperaturi mari! Culoare, gust si fermitate excelente! Raspuns bun la stimularea cu hormoni!

facebookGoogle PlusYouTubeVremea