Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Ghittia

manufacturer
10.06
RON
/ BUC
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236 836 366     0374 080 808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
3000 SEM 10.06 RON (TVA inclus) / BUC În stoc Cumpără

Descriere Ghittia

Tomatele Ghittia sunt timpurii cu crestere nedeterminata.
Plantele sunt viguroase, fructele sunt rotunde cu 3 -4 loji seminale, de culoare rosu intens, uniforme, avand greutatea de 250-300 g si 4 - 5 fructe intr-un ciorchine.

Fructele sunt rezistente la crapare.

Se recomanda pentru culturi in camp sau spatii protejate.

 

Caracteristici:

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

Ruxandra

Soi de tomate timpurii cu crestere nedeterminata pentru culturi in camp sau spatii protejate atat pentru consum in stare proaspata cat si industrializare.

product

LADY ROSA F1

Hibrid de tomate recomandat pentru ciclul I sau ciclu prelungit. Fructe rotunde si uniforme de calitate superioara. Legare buna la temperaturi scazute si temperaturi inalte. Culoare, gust si fermitate excelente. Raspuns bun la tratamentul cu hormoni – nedeformarea fructelor la stimulare.

product

ROSALIYA F1

Legare buna la temperaturi inalte! Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata. Culoare, gust si fermitate excelente! Fructe mari si uniforme, de culoare rosu intens, cu capacitate de postmaturare.

product

SMADAR F1

Hibrid de tomate cu crestere determinata, recomandat pentru consum in stare proaspata sau pentru industrializare. Fructe globulare, cu gust dulce, culoare rosu intens.

product

Rio Grande

Tomate semitimpurii cu crestere determinata cu toleranta la stres termic

facebookGoogle PlusYouTubeVremea