NUNHEMS BAYER

NUNHEMS BAYER

SC Marcoser SRL este distribuitor al semintelor profesionale de legume Bayer CropScience Vegetable Seeds. Nunhems desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul ameliorarii genetice la 28 de specii legumicole, detinand in portofoliu circa 2500 de hibrizi. In prezent, Nunhems este unul dintre liderii mondiali in domeniul producerii semintelor de hibrizi, fiind intr-un continuu proces de inovare si imbunatatire a activitatii de producere a semintelor si a relatiei cu partenerii. Bazele acestei companii au fost puse in anul 1916, in Olanda, cand Herman Meddens nu a reusit sa-si valorifice productia din cauza pretului foarte mic, fiind nevoit sa lase recolta sa ajunga la maturitate si sa recolteze semintele. Astfel a luat nastere Nunhems Zaden, compania predecesoare. In anul 2002, Nunhems a devenit parte a grupului Bayer CropScience alaturi de diviziile Crop Protection si Environmental Science. Sub numele brandului Nunhems, Bayer ofera consultanta si seminte de inalta calitate pentru aproximativ 28 de specii legumicole. Avand peste 2000 de angajati, sunt prezenti in toate zonele cu traditie legumicola din intreaga lume. Nunhems se remarca prin parteneriatele construite cu clientii, fiind intr-un pemanent schimb de informatii si experienta cu acestia. Prin intermediul brandului Nunhems, compania pune la dispozitia fermierilor seminte de tomate, ardei, pepeni verzi, varza alba, salata, dovlecei, castraveti, ridichi, telina, morcov. Hibrizii disponibili prezinta caracteristici de rezistenta la diverse boli, daunatori si probleme abiotice ce pot sa apara.
Seminte de tomate nedeterminate
MENHIR F1  Cumpără Preţ: 196.20 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, destinat culturilor in sere si solarii.
DIAGRAMMA F1  Cumpără Preţ: 204.92 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid de tomate nedeterminate pentru ciclul lung de productie, formeaza fructe de 220 - 250 grame
Seminte de tomate semideterminate
VALDAY F1  Cumpără Preţ: 174.40 RON
Ambalaj:
Hibrid de tomate cu crestere semideterminata. Fructe uniforme cu greutatea medie de 150-180 grame. Destinat cultivarii in sere si solarii.
Seminte de tomate cu fructe mari
DIAGRAMMA F1  Cumpără Preţ: 204.92 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid de tomate nedeterminate pentru ciclul lung de productie, formeaza fructe de 220 - 250 grame
Seminte de tomate alungite, prunisoara
INCAS F1  Cumpără Preţ: 59.95 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Hibrid timpuriu de tomate tip prunisoara cu crestere determinata, fructe mari cu greutatea de 110 - 130 grame, culoare rosu intens.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea