CLAUSE

CLAUSE

HM. CLAUSE a fost creat ca o unitate de business in industria producatorilor de seminte, prin unirea a doua branduri cu renume, HARRIS MORAN si CLAUSE. Acestea au fost cumparate de grupul francez LIMAGRAIN iar in 2008 au initiat formarea HM. CLAUSE, dedicata in cercetarea, producerea si comercializarea semintelor profesionale de legume si flori. Alaturi de HAZERA, VILMORIN si MIKADO KYOWA SEED, cele doua branduri reprezinta partea grupului LIMAGRAIN devotata producerii semintelor profesionale de legume si flori. Lider pe piata din Franta, CLAUSE este prezent in intreaga lume, asigurand seminte create sa raspunda nevoilor specifice fiecarui cultivator. Marcoser aduce fermierilor romani soiuri si hibrizi de tomate, ardei, pepeni verzi, conopida, salata, dovlecei, vinete, porumb zaharat. Hibrizii si soiurile acestui brand sunt cultivate cu succes in bazinele legumicole din tara noastra, oferind productii de calitate inalta.
Seminte de tomate nedeterminate
CRISTAL F1  Cumpără Preţ: 219.09 RON
Ambalaj: 5 G
Hibrid semitimpuriu de tomate cu crestere nedeterminata, pentru cultivarea in spatii protejate. Fructele au gust excelent, iar greutatea acestora este de 150 - 160 grame.
TAMARIS F1  Cumpără Preţ: 297.57 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid semitimpuriu de tomate, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru sere si solarii. Fructe rotunde, de calitate superioara, cu greutatea medie de 180-200 gr.
LORELY F1  Cumpără Preţ: 105.73 RON
Ambalaj:
Hibrid semitimpuriu de tomate, 200-220gr, calitate excelenta, fructe uniforme.
APHEN F1  Cumpără Preţ: 166.23 RON
Ambalaj: 250SEM
Hibrid nou de tomate roz extratimpurii, cu fructe mari si crestere nedeterminata. Leaga 4-5 fructe pe ciorchine, prezinta rezistenta la crapare. Rezistenta inalta (HR):Va:0, Vd:0 (Verticilioza tomatelor)/ Fol:0,1 (Furioza tomatelor)
Seminte de tomate alungite, prunisoara
COLIBRI F1  Cumpără Preţ: 97.83 RON
Ambalaj:
Hibrid de tomate semitimpuriu, foarte rezistent. Fructe cu forma alungita, greutate medie 160-180 grame.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea